Bjelogrlić: Nesreća je komentarisati izjave Marijana Rističevića o kulturi

Glumac i reditelj Dragan Bjelogrlić rekao je da je nesreća komentarisati izjave o kulturi narodnog poslanika Narodne seljačke stranke Marijana Rističevića.
"Od svih nesreća koje su zadesile ovo društvo, ne mogu da izuzmem i to što sam primoran da znam ko je izvesni Marijan Rističević. Kad bih komentarisao njegove izjave, i to, ni manje ni više, nego u kulturi, to bi tek bila prava nesreća. Nemojte molim vas", izjavio je za "Danas" glumac i reditelj Dragan Bjelogrlić.
 
Podsetimo, na jučerašnjoj sednici Narodne skupštine poslanik SNS-a Marijan Rističević komentarisao je rad i novačane nadoknade koje dobijaju glumci Nikola Kojo, Dragan Bjelogrlić, Mirjana Karanović i reditelj Srđan Dragojević koji su, kako je rekao, nezadovoljni i protiv aktuelne vlasti.
 
"Treba dobro razmisliti, kultura nam je potrebna, da li ovi ljudi uopšte šire kulturu. Nisu oni Kusturica", kazao je poslanik vladajuće Narodne seljačke stranke.
  • Orwell Vegan

    15.03.2019 08:49
    Istina
    Valjala mu je vlast kada je Banjac davala mu Nase novce.
  • Армаггедон

    14.03.2019 18:02
    Какав господин Бјела,свака част.
  • Moki

    14.03.2019 16:44
    Ahaha
    Prljavi Hari iz Gacka rece ma ke my day ! Hahahahahaha

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.