Predsednik opštine Grocka podneo ostavku na sve funkcije i povlači se iz politike

Predsednik opštine Grocka Dragoljub Simonović, osumnjičen da je naručio spaljivanje kuće novinara Milana Jovanovića, podneo je ostavku na funkciju predsednika opštine i sve funkcije u Srpskoj naprednoj stranci.
Predsednik opštine Grocka podneo ostavku na sve funkcije i povlači se iz politike
Foto: Medija centar Beograd
To je uradio na današnjoj sednici Opštinskog odbora SNS u Grockoj.
 
"Želim da obavestim javnost da podnosim ostavku na sve funkcije, kako u stranci, tako i u opštini, na čijem sam čelu bio u tri navrata, još od 2005. godine. Takođe, želim da podsetim srpsku javnost da je svako nevin dok se ne dokaže suprotno. Ja jesam osumnjičen, ali ne i osuđen", napisao je Simonović u saopštenju, prenosi Cenzolovka. 
 
Kako dodaje, svoju istinu će dokazati pred institucijama Republike Srbije. 
 
"Povlačim se iz politike jer ne želim da se moje ime bezprizorno i svakodnevno koristi zarad političkih obračuna sa SNS, i to strankom čija me partijska knjižica, da podsetim sve, nije zaštitila od suočavanja sa nadležnim organima koji me sumnjiče za krivično delo. Neću da dozvolim da moju porodicu i stranačke kolege linčuju u javnosti Dragan Đilas, Vuk Jeremić i ostali politički vampiri čija je pljačkaška i interesna politika dobro poznata građanima Srbije. Sudiće mi institucije i sudovi Republike Srbije i ja ću se pred njima boriti za svoju istinu", kaže se u Simonovićevom saopštenju.
 
Simonović je uhapšen 25. januara zbog sumnji da ne organizovao paljenje kuće Jovanovića, da bi nedavno, 7. marta izašao iz pritvora.
  • Sima

    16.03.2019 02:31
    i neprincipijelna kataklizma
    ko mu ga sroči ostavku, imao se rašta i roditi
    a sad na pecanje Simo
    http://avalainfo.net/opstine-regioni/grocka/predsednik-opstine-grocka-dragoljub-simonovic-u-razgovoru-za-avalainfo-net-kaze-nasa-opstina-je-zatrpana-smecem/
  • Армаггедон

    15.03.2019 22:57
    Испаде он на крају жртва,невероватно како се овде све изокреће.
  • moreeee....!

    15.03.2019 18:17
    I sta??? Sad treba da ga hvalimo??? Umesto da je u zatvoru, on na slobodi i jos drzi konferencije za stampu!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.

Možda uopšte ne bude bagremovog meda

Naglo zahlađenje i veoma niske temperature nepovoljno su se odrazile na pčelarstvo, a od prve bagremove paše praktično neće biti nikakvog prinosa meda.