Novi urednik O2 skinuo reprizu "24 minuta" iz programske šeme

Autori emisije "24 minuta sa Zoranom Kesićem" saopštili su na svojoj zvaničnoj Fejsbuk stranici da je odlukom novog glavnog i odgovornog urednika TV O2, repriza te emisije sklonjena iz programske šeme.
Novi urednik O2 skinuo reprizu "24 minuta" iz programske šeme
Foto: Screenshot
"Obaveštavamo publiku da reprize od večeras, i ubuduće, nedeljom u 23h, neće biti. Odlukom Dragana Karadžića, novog glavnog odgovornog urednika O2tv, repriza je sklonjena iz šeme. Rečeno nam je da ne postoji termin u kom bi mogla da ide, uprkos tome što je repriza emisije bila deo dogovora za narednu sezonu", saopšteno je na Fejsbuk stranici emisije "24 minuta" sa Zoranom Kesićem.
 
Ističe se i da je repriza protekle epizode "24 minuta" bila najgledanija emisija tog dana na TV O2.
 
"Odluka novog urednika, Dragana Karadžića, jeste nelogična, ali ne i neočekivana. U čast reprize koja je sad na nekom drugom, nekom lepšem mestu, premijera će igrati sa istim motivom i energijom kao i svih ovih pet godina", poručuju autori emisije "24 minuta".
  • Caca

    18.03.2019 08:59
    Ranije sam i gledala emisiju u repriznom terminu. Kesic zna da dobar deo njegove publike subotu uvece koristi za druzenje, a nedeljom uvece je normalna masa kod kuce, puni baterije za radnu nedelju. TV smo jednoglasno izbacili iz kuce i sada gledam kada mi se prohte na YouTube-u. Kesic ce biti gledan i slusan pa sve da snima u supi i emituje na sklj tv-u.
  • Chris

    18.03.2019 07:52
    @nikola
    Dragi botu, predsednik se pise malim slovom, ma koliko on izgledao veliko u vasim ocima. O "nesme" nemam ni komentar. Mogli bi nekome iz te vase organizacije da predlozite da vam organizuje casove pravopisa. Mozda dobijete dodatni sendvic za proaktivnost
  • /

    18.03.2019 07:44
    CASTLE.RS
    Botovi pravi se lista sa svim vasim imena preuzetih sa sajta CASTLE.rs (botoviska platforma sns-a) i sa drugih strana, sve vas zasuge nece biti zaboravljene kad DIKTATOR padne.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija