Dobio osam meseci zatvora zbog slanja pretećih pisama novinarima N1 i Vuku Jeremiću

Stevo Čubrić (70) iz Nove Pazove priznao je da pisao preteća pisma zaposlenima na Televiziji N1 i predsedniku Narodne Stranke Vuku Jeremiću.
Dobio osam meseci zatvora zbog slanja pretećih pisama novinarima N1 i Vuku Jeremiću
Foto: Pixabay
On je zaključio sporazum o priznanju krivice sa Trećim osnovnim tužilaštvom. Na osnovu tog sporazuma, Čubrića je sud osudio na kaznu od osam meseci zatvora, a izrekao mu je meru bezbednosti obaveznog psihijatrijskog lečenja i čuvanja u zdravstvenoj ustanovi, precizirao je za Tanjug portparol tužilaštva Ivan Marković. 
 
Tokom postupka je utvrđeno da je Čubrić "bitno smanjeno uračunljiv". On je nakon hapšenja, na saslušanju u tužilaštvu priznao da je uputio preteća pisma zaposlenima na Televiziji N1, kao i da je u dva navrata krajem prošle godine poslao pisma Jeremiću na adresu stranke. 
 
Pisma je pisao u svojoj kući u Novoj Pazovi, a ubacivao u poštansko sanduče kod železnicke stanice. 
 
Televiziji N1 je 4. februara stiglo pismo u kojem se preti da će nastradati novinari te televizije i njihove porodice, a da će zgrada N1 biti dignuta u vazduh.
  • ST

    20.03.2019 15:55
    Rezimski mediji efikasno menjaju psihu ljudi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Počinje popis belih roda u Srbiji

Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije saopštilo je danas da će od 22. aprila do 31. maja raditi prvi krug popisa belih roda u Srbiji, a u drugom krugu popisivaće rode od 17. juna do 15. jula.