Glumac Goran Jevtić nepravosnažno osuđen zbog odnosa sa maloletnikom

Glumac Goran Jevtić (41) osuđen je u Osnovnom sudu u Somboru na deset meseci kućnog zatvora zbog optužbi da je počinio nedozvoljene polne radnje nad maloletnikom L. K, koji je u tom trenutku imao 16 godina.
Glumac Goran Jevtić nepravosnažno osuđen zbog odnosa sa maloletnikom
Foto: Screenshot
Sud ga je proglasio krivim zbog toga što je imao oralni seks sa maloletnikom.
 
"Ukoliko presuda bude potvrđena, Jevtić će kaznu služiti u svom stanu, sa nanogvicom, i neće ići u klasičan zatvor. Inače, za ovo krivično delo zaprećena je novčana ili maksimalna kazna do tri godine zatvora", kaže izvor Kurira.
 
Optužnica je, podsetimo, teretila glumca da je u avgustu 2014. obljubio šesnaestogodišnjaka tako što ga je primoravao na oralni seks u toaletu Narodnog pozorišta u Somboru. Incident se dogodio tokom žurke koja je održana u večernjim satima, posle manifestacije Pozorišni maraton. Istraga protiv glumca pokrenuta je naredne godine, nakon što su slučaj policiji prijavili roditelji dečaka. 
 
Presuda Osnovnog suda u Somboru nije pravosnažna jer će tužilaštvo, optuženi glumac, ali i njegov branilac imati mogućnost da podnesu žalbe o kojima će odlučivati somborski Viši sud.
  • Sin

    21.03.2019 11:43
    Farsa
    Ne volim pedere, ali baš me zanima kako je neko ovo dokazao.
  • purgerNS

    21.03.2019 09:18
    ako je gay...
    onda je ok....budimo tolerantni..oni su jadni,siroti i ugrozeni...
    mirni ....
  • Jaja

    21.03.2019 08:53
    Eto ga, nase sudstvo...

    Bravo...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.