Tukli ga i zatrpavali u sneg da bi iznudili novac

Policija u Beogradu uhapsila je B.G. (34), D.Ð. (33) i N.S. (36) koji su osumnjičeni za iznudu.
Tukli ga i zatrpavali u sneg da bi iznudili novac
Foto: Pixabay
Sumnja se da su oni u januaru, u perionici u Beogradu, koja je u vlasništvu jednog od osumnjičenih, tukli i maltretirali jednog muškarca. Skinuli su mu odeću i udarali ga rukama, nogama i lopatom po glavi i telu, saopštio je MUP.
 
Nakon toga su ga, kako se sumnja, zatrpavali u sneg i zahtevali od njega da im u roku od sedam dana spremi 3.000 evra, na ime nepostojećeg duga, a ceo događaj su i snimili mobilnim telefonom.
 
Oštećeni je zadobio telesne povrede, a lekarima je, kako se sumnja po zahtevu osumnjičenih, rekao da su ga tukli nepoznati narkomani.
 
Osumnjičeni su ga, nakon toga, pozivali telefonom i tražili 15.000 evra, tvrdeći da je reč o kamati i glavnici nepostojećeg duga.
 
Uhapšenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.
  • Dutja LeeMan

    23.03.2019 14:18
    Poltroni uvlakacki
    Nema gde vas nema, samo noge vam vire! SMRT FASIZMU, SLOBODA NARODU!
  • Milenko

    23.03.2019 14:06
    ugladjeni kriminalci
    Stalno nam govore o nasoj brutalnosti, znaci ipak je tacno da takvi postoje medju nama i ruze sliku o Srpskom narodu. Oni su najveci talog ovog drustva zarad licne koristi, podrsku imaju od pojedinih problematicnih policijskih sluzbenika i zato im je tesko uci u trag.No ipak padaju kako jedni tako i drugi. Potreban je efikasniji i brzi rad Tuzilastava, ali i ostrije kazne sa zaplenom imovine i bez prava na umanjenje kazne.
  • Joca

    23.03.2019 12:50
    karj uterivacima
    Srbija je na sigurnom putu da stane na kraj zelenasima koji su ojadili mnoge pojedince i porodice. Novac otimaju nemilosrdno, ukoliko se kamat ne vrati na vreme otima se imovina,prebijaju i muce duznici na najbrutalniji moguci nacin. Siguro je jedno, vise ovaj posao nece prolaziti nekaznjeno. Potrebno je strogo kaznjavanje sa zaplenom stecene imovine.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Cigarete ponovo poskupele

Cigarete su ponovo poskupele, a u Službenom glasniku su objavljene nove cene koje će važiti od 7. maja.