Bošku Obradoviću pretili na Tviteru da neće moći da dođe na protest 13. aprila

Lider Dveri Boško Obradović dobio je pretnje da neće moći da šeta 13. aprila na protestu u Beogradu jer će "biti sprečen", saopštila je danas ta stranka i dodala da će vlast biti odgovorna ako se Obradoviću nešto desi.
Bošku Obradoviću pretili na Tviteru da neće moći da dođe na protest 13. aprila
Foto: Printscreen
Dveri su navele da je na Tviteru korisnik pod imenom "Jebus Von Kurtz" pretio Obradoviću u komentaru "Desi Boskic si*o. Znas li kako te zovu? Bosko od Akcenta, sta mislis zasto? Nauci da pricas srpski. Cisto da znas da 13 aprila nigde neces setati, neces moci da setas, bices sprecen Misli o tome".
 
Ta stranka je ocenila da je to "otvorena pretnja i pokušaj zastrašivanja svih onih koji se drznu da uzmu učešće u protestima Jedan od pet miliona".
 
"Zamislite kakvim pretnjama su izloženi obični građani koji dolaze na proteste, kada se oni koji podržavaju vlast ne libe da otvoreno prete jednom predsedniku parlamentarne stranke da neće moći da šeta", upitale su Dveri.
 
Dveri su optužile da su ta pretnja ali i sve druge "proizvod politike nasilja SNS i njihovog predsednika Aleksandra Vučića". 
 
"On je taj koji gura narod u međusobni sukob i poziva svoje simpatizere da se okupe, ne bi li ga branili od sopstvenog naroda", navele su Dveri.
  • milicica

    24.03.2019 11:13
    pa zar to nisu
    Gradjanski protesti i sta ti tu trazis kao sef parlamentarne stranke ala ste muljatori i koristite sva dozvoljena i nedozvoljena sredstva isti ste vi svi
  • /

    23.03.2019 19:41
    /
    mnogo je on tema demonstracija
    gde su ostali?

    prave kampanju dverima

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Počinje popis belih roda u Srbiji

Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije saopštilo je danas da će od 22. aprila do 31. maja raditi prvi krug popisa belih roda u Srbiji, a u drugom krugu popisivaće rode od 17. juna do 15. jula.