Državljanin Srbije pronađen mrtav u Kolumbiji

Pančevac Vladimir Vidaković (30), rođeni brat ubijenog Miloša Vidakovića, pronađen je mrtav u Medeljinu, u Kolumbiji, pre nekoliko dana, objavile su danas "Novosti".
Državljanin Srbije pronađen mrtav u Kolumbiji
Foto: Pixabay
Kako navodi list, on je identifikovan u jednoj od tamošnjih bolnica, na osnovu dokumenata Srbije koji su bili na njegovo ime.
 
Njegov brat Miloš Vidaković ubijen je 2013. godine u Budvi, a taj slučaj je pripojen sudskom predmetu o likvidaciji Nikole Bojovića.
 
Kolumbijski mediji izvestili su o "sumnjivoj smrti Srbina turiste", dodaje list.
 
Prema rečima neimenovanog izvora "Novosti" u srpskoj policiji, postoje sumnje da je Vidaković "usmrćen jakom dozom narkotika". Inspektori u Kolumbiji istražuju na koji je način tačno Vidaković umro, urađena je obdukcija i čekaju se rezultati.
 
"Novosti" napominju da je Vidaković, kao i njegov brat, poznat srpskoj policiji i da je dovođen u vezu s dilovanjem narkotika, ali i drugim krivičnim delima.
 
Za smrt Miloša Vidakovića u Specijalnom sudu u Beogradu na višegodišnje kazne zatvora osuđeni su Miloš Vojnović i Slaviša Novaković, pripadnici kriminalne grupe Miloša Delibašića. Za ovu likvidaciju sudilo se u istom postupku kao i za ubistvo Nikole Bojovića, rođenog brata Luke Bojovića.
 
Presuda, za oba zločina, ukinuta je i u toku je ponovljeno suđenje. Nova presuda se očekuje za desetak dana.
  • Pop Rock

    27.03.2019 13:14
    Sirio je pravoslavlje.
  • +384

    27.03.2019 12:58
    Ja razumem da je DB-ovskom fanzinu Novostima svaka vest o kriminalcima - vest. Ipak je rec o njihovim ljudima, kolegama, drugarima i idiolima velikom broju novih regruta Sluzbe. Ali zasto davati publicitet talogu ovog drustva i u medijima koji su normalni?
  • Tourism

    27.03.2019 12:57
    Isao je turisticki u obilaske raznih znamenitosti .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.