Stefanović: Čvrsta reakcija države ukoliko na protestu bude nasilja

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izjavio je danas da će "demonstranti biti suočeni sa ozbiljnom i čvrstom reakcijom države ukoliko 13. aprila na protestu opozicije bude nasilja".
"Mogu da garantujem, ako neko pokuša nasilje da će se suočiti sa ozbiljnom i čvrstom reakcijom državnih organa", rekao je Stefanović za televiziju Pink, upitan kakva će biti reakcija države tog dana ukoliko bude nasilja.
 
On je naveo da su svi upoznati sa tim da na protestima moraju da se ponašaju po zakonu. Dodao je da su protesti i okupljanja dozvoljeni, ali ne i nasilje.
 
Povodom slučaja povređivanja bivšeg poverenika za informacije od javnog značaja Rodoljuba Šabića, Stefanović je rekao da Šabića niko nije napao, da bi voleo da je to bivši poverenik i objasnio na tviteru u prvom trenutku po objavljivanju fotografije sa krvavim licem i da bi na taj način bilo izbegnuto uzbunjivanje javnosti.
 
Stefanović za to uzbunjivanje javnosti više krivi, kako je rekao, one koji su izneli najteže optužbe na račun države i predsednika Srbije Aleksandra Vučića.
  • Antihuligan

    30.03.2019 21:20
    @Bill
    Ti si to huligan i nasilnik pa te ovo brine?
  • VladaN

    30.03.2019 17:16
    Dr.....
    ...opet trenira desnicu ruku?
  • Bill

    30.03.2019 16:01
    Ti to pretiš?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija