Vučić: Dođite u što većem broju na miting u Beogradu 19. aprila

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao je danas iz Zrenjanina građane da u što većem broju 19. aprila dođu na miting u Beograd i tako pokažu koliko je Srbija snažna, demokratska, moderna i pristojna zemlja.
Vučić: Dođite u što većem broju na miting u Beogradu 19. aprila
Foto: 021.rs
"Da im pokažemo da ćemo čuvati našu Srbiju od siledžija i nasilnika, da ćemo olovkom da rešavamo našu budućnost, a ne testerama i vešalima", rekao je Vučić.
 
On je zahvalio građanima na "svim pobedama na izborima" i poručio da slede izbori na kojima će "najubedljivije" da pobedi.
 
Vučić je kazao da je predstavnicima opozicije pokazao kada su ga "opkolili" u zgradi predsedništva u Beogradu, da nema nameru da beži jer je izabran voljom naroda.
 
"Može vlast, ali na izborima, ali pošto vi ne možete da pobedite na izborima onda ste za silu, a na silu ništa ne može", poručio je Vučić predstavnicima opozicije koje je u svom obraćanju više puta nazivao "siledžijama, lopovima i lažovima".
 
"Šta god te siledžije hoće da urade jasno je da oni kada idu putevima vide fabrike koje je Vučić otvarao i to ne možete da promenite, a ja kad idem vašim putevima sve što vidim su zabravljena vrata i zakatančene fabrike, kupovali ste stanove u Njujorku i Londonu, kada narod nije imao šta da jede", rekao je Vučić.
 
On je optužio predstavnike opozicije za amtosferu nasilja u društvu.
 
"Kada čovek padne u sred grada na običan kamen kažu da je kriv Vučić zbog atmosfere u društvu; ne lažovi i nasilnici – vi ste odgovorni za ovu atmosferu", ocenio je Vučić.
 
Političkom rukovodstvu u Prištini poručio je da će Srbija znati da sačuva mir i građane.
 
"Imaćemo više snage nego ikada da svoj narod zaštitimo ako u tu situaciju dodjemo", kazao je Vučić.
 
Predsednik države je kazao i da je trenutno 300 miliona evra suficit budžeta i da to znači da će penzioneri ove godine imati "dobro povećanje" penzija i zaposleni u javnom sektru veće plate.
 
Najavio je i da će za oko 100 dana biti gotovi svi neophodni papiri posle ćega će početi izgradnja autoputa od Beograda do Zrenjanina.
  • Neoplanta

    03.04.2019 10:07
    Zao m i je samo sto se npr. zemljoradnici ne organizuju , pa taj isti dan proglase strajk i blokadu puteva ka Beogradu, isto tako i Novom Sadu, da vidim o stvarnu podrsku koju Vucic ima u Beogradu, bez autobusa i placenika!
  • urnebes

    02.04.2019 10:09
    Cirkus Kolorado!!!
    Zovi samo zooovi, svi ce botoovi za te sendvic jestiiii!!!!

    Cujem Erdo puko u Istanbulu?
  • purgerNS

    02.04.2019 08:38
    uuu sta je botica...
    el se tako kaze za zenskog bota...botica

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija