Savez za Srbiju najavio veliki narodni protest 13. aprila

Savez za Srbiju (SzS) saopštio je danas da će 13. aprila u 15 časova održati veliki narodni protest na platou ispred Skupštine Srbije.
Savez za Srbiju najavio veliki narodni protest 13. aprila
Foto: 021.rs (Ilustracija)
SzS je pozivao sve građane i građanke da se pridruže protestu i "kažu ne brutalnoj zloupotrebi medija, bahatom uništavanju institucija, otimačini privrednih resursa u režiji Aleksandra Vučića i njegovog naprednog klana".
 
"Potpisnici Sporazuma sa narodom, zajedno sa organizatorima protesta "Jedan od pet milona" saglasni su u nameri da mirni građanski protesti od tog dana ulaze u novu fazu koja podrazumeva sve nenasilne vidove građanske neposlušnosti", navodi se u saopštenju SzS-a.
 
SzS je takođe pozvao građane na redovan protest "Jedan od pet milona" u subotu, 6. aprila i najavio odlazak do zgrade televizije Pink koja, kako se navodi u saopštenju, zloupotrebljava nacionalnu frekvenciju.
  • Milos

    04.04.2019 11:16
    Molim botove iz SNS-a da ne komentarisu ovde!
  • Кочо

    02.04.2019 14:28
    @Dolma
    Свака ти је на мјесту, ка' Његошу.
  • Dolma

    02.04.2019 12:32
    Da, da
    Ko će da se sa mnom kladi u 1.000 evra da ni ovog 13. aprila 2019. godine neće biti ništa, kao ni do sada, kada je opozicija pretila iz prazne puške AV-u?

    Da se razumemo, jasno je da vulgarne opozicione pretnje odbijaju ozbiljne građane i građansku većinu (čak i onu opozicionu), pa će tako biti i ovog puta, jer će se tog dana okupiti samo deca komunizma, nepotizma i fašizma na jednom mestu.
    Kompromitovani lideri će posle protestnog skupa da odu u restorane da banče i krakaju, a izmanipulisane građane će onako razočarane poslati kućama.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija