Mihajlović: Nisam pogledala snimak sa naplatne rampe kod Doljevca, to nije moj posao

Ministarka saobraćaja Zorana Mihajlović izjavila je da nadležne institucije vode istragu o nesreći na naplatnoj rampi kod Doljevca, da je država učinila sve što je njen zadatak u istrazi i da nema potrebe da snimak te nesreće daje opoziciji.
Mihajlović: Nisam pogledala snimak sa naplatne rampe kod Doljevca, to nije moj posao
Foto: 021.rs
Mihajlović je za TV Prva rekla da nije pogledala snimak sa naplatne rampe, a na kojoj bi trebalo da je zabeležena nesreća u kojoj je učestvovalo vozilo direktora Koridora Srbije Zorana Babića, a u kojem je poginula jedna žena.
 
"Ne mislim da je to moj posao i da treba to da radim", odgovorila je Mihajlović.
 
Ona je ocenila da su nedopustive najave opozicije da će zbog protesta blokirati autoputeve i dodala da su demonstracije 5. oktobra 2000. godine bile jer su se građani pobunili zbog neregularnosti na izborima, a današnja opozicija pokušava da bez izbora dođe na vlast.
  • T0rbica

    02.04.2019 19:01
    Znaš ti to dobro samo ne smeš da kažeš.
  • Andrija Šrek

    02.04.2019 17:06
    ?!?
    Zaboga, ministarka, pa kakvo je to opravdanje??
    Zamislite kad bi predsednik Vučić radio samo ono što je u njegovoj nadležnosti???
  • ...

    02.04.2019 16:24
    Pa nije tvoj posao ni da komentarises opoziciju. A ti ipak...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Đilas: Opozicija da povuče svoje izborne liste

Lider Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas pozvao je opoziciju da povuče svoje liste za lokalne izbore 2. juna, jer je jasno "da ne postoje ni minimalni uslovi za održavanje legalnih izbora".