Uhapšeni zbog prebijanja oca devojčice sa Daunovim sindromom

Dva muškarca uhapšena su zbog sumnje da su fizički napali 50-godišnjeg Gorana Velinova, nakon što im je rekao da oslobode parking mesto za osobe sa invaliditetom u Novopazarskoj ulici u Beogradu.
Uhapšeni zbog prebijanja oca devojčice sa Daunovim sindromom
Foto: Pixabay
Postoje sumnje da su T.M. i Z.S. parkirali auto na mestu za osobe sa invaliditetom, a kada ih je oštećeni, koji ostvaruje pravo na to parking mesto, zamolio da vozilo pomere, osumnjičeni su ga udarili u glavu, saopštio je danas MUP.
 
Povrede je zadobio šezdesettrogodišnji muškarac, koji je pokušao da smiri situaciju.
 
Zbog sumnje da su počinili krivična dela nasilničko ponašanje i nanošenje teških telesnih povreda, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će uz krivičnu prijavu biti privedeni nadležnom tužilaštvu.
 
Napad se dogodio pre sedam dana kada je Goran Velinov sišao ispred svoje zgrade da bi sačekao suprugu i ćerku Leu (14) sa Daunovim sindromom, na povratku iz Specijalne škole, kako bi im pomogao da parkiraju automobil na mestu označenom da je namenjeno invalidima. 
 
On je, međutim, dobio batine od dvojice sugrađana koje je zamolio da osobode to parking mesto.
 
Goran Velinov zadobio je prelom čeone, jagodične i vilične kosti, zbog čega su mu ugrađene titanijumske pločice. Takođe, oštećen mu je i facijalni nerv, zbog čega sada ne oseća levu stranu lica uopšte, niti zube, nozdrvu i oko.
  • marina

    05.04.2019 19:31
    BRAVO
    nadam se da ce do kraja sve biti fer i posteno?!
  • Ivan Ukorovic

    05.04.2019 15:28
    Ilirska ulica 43a
    Samo do kraja. Prijavite Policiji. Kad tuzilac kaze nema nasilja odite na sud trazite dezurnog i prijavite nasilje. I ja sam evo 5 godina dobili smo protiv brace pravdu skidaju im platu vec 14 meseci samo po novcu udarit. Kad opet pokusaju da prete samo nabavite jaceg tipa dovedite ga pa nek probaju. Oni uvek samo slabije tuku od sebe. To su obicne kukavice Prnjavorske.
  • Aki

    03.04.2019 17:27
    To je Vuciceva bahata Srbija! Uhapseni i ima da ih puste koliko sutra!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Cigarete ponovo poskupele

Cigarete su ponovo poskupele, a u Službenom glasniku su objavljene nove cene koje će važiti od 7. maja.