Pedofil osuđen na tri godine i devet meseci zbog napada na dve devojčice

Osnovni sud u Novom Pazaru osudio je Elvedina D. (36) na tri godine i devet meseci zatvora, zbog toga što je krajem januara seksualno napastvovao dve devojčice, objavio je danas radio Sto plus.
Pedofil osuđen na tri godine i devet meseci zbog napada na dve devojčice
Foto: Pixabay
On je proglašen krivim za dva krivična dela, nedozvoljena polna radnja i za oba je pojedinačno dobio po dve godine zatvora.
 
"Nakon toga mu je izrečena jedinstvena kazna od tri godine i devet meseci zatvora i u pritvoru će ostati do upućivanja na izdržavanje kazne. Radi se o nepravosnažnoj presudi i on će imati pravo žalbe", rečeno je radiju Sto plus u Osnovnom sudu.
 
Elvedin D. uhapšen je krajem januara zbog sumnje da je u roku od tri dana napastvovao dve devojčice u ulazima stambenih zgrada u Novom Pazaru.
 
On je najpre u ulazu Lučne zgrade u centru grada napastvovao dvanaestogodišnju devojčicu, a potom i devetogodišnjakinju u ulazu Bor zgrade, što je zabeleženo na snimcima kamera video nadzora.
 
Elvedin D. je ranije osuđivan zbog izvršenja raznih, uglavnom sitnijh, krivičnih dela, a devojčice je napao dok je odsluživao kaznu od osam meseci kućnog pritvora i to u dvočasovnom periodu, tokom koga je mogao da napusti kuću.
  • teribl

    06.04.2019 00:54
    neverujem
    lik je za vreme izdržavanja zakonske kazne izvršio dva krivična dela? i osuđen na toliko kratku kaznu?
    neverujem
  • Bla

    04.04.2019 11:42
    Nije mi jasno
    Meni stvarno nije jasno u cemu je problem da se po hitnom postupku izmeni zakon tako da ovakvi prestupnici dobiju po 10-15-20 godina robije?! Koga skupstina stiti i zbog cega? Razumela bih sto muljaju o zakonima o poreklu imovine, korupiji i tome slicno, svi su zagazili duboko u sve, pa jedni druge pokrivaju, ali zasto bar ovo ne urade kako treba?!
  • novosadjanka

    03.04.2019 17:51
    tuga i jad
    ovo je sramotno i jadno i jos ima pravo zalbe 9,12 godina da je jedno od dvoje moje dete on vise ne bi meni hodao zemljom potpisujem, a zakon to odobrava sa ovako smesnim kaznama sramota

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija