Reprezentacija srpskih Roma ubedljiva protiv predstavnika ambasade SAD

Selekcije ambasade SAD i Romske fudbalske reprezentacije Srbije odigrale su u ponedeljak humanitarnu prijateljsku utakmicu u kojoj su Amerikanci pretrpeli ubedljiv poraz.

Nije objavljeno koji je bio tačan rezultat na kraju meča, sem da su još dok je trajala utakmica iz ambasade poručili putem tvitera "ubiše nas".

Kako piše Kurir, susret je organizovan povodom Svetskog dana Roma.

"Sjajna prilika da upoznamo neke od mladih sportista u Srbiji i zajedno proslavimo Međunarodni dan Roma. Zamenik ambasadora Kurt Doneli otvara prijateljsku utakmicu selekcije ambasade i Romske fudbalske reprezentacije Srbije", objavila je abasada SAD na svom Tviteru.

Ovaj događaj je, kako su naglasili iz ambasade, pokazao da sport pomaže da se različite zajednice bolje razumeju, komuniciraju i okupe u duhu prijateljskog takmičenja. Ekipa romske fudbalske reprezentacije Srbije ujedno je na poklon dobila nove dresove.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija