Dragan Đilas 19. aprila formira Stranku slobode i pravde

Jedan od lidera opozicionog Saveza za Srbiju (SzS) Dragan Đilas najavio je formiranje sopstvene političke stranke 19. aprila, koja će nositi ime Stranka slobode i pravde.
On je, gostujući u emisiji "Crno-beli svet" emitovanoj preko Jutjub kanala, istakao da će, ako bude sve teklo po planu, stranku formirati baš na dan velikog mitinga predsednika Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića, kao i odgovor na taj događaj.
 
"Stranka će se zvati Stranka slobode i pravde, jer ja u to verujem i na taj način ćemo se i ponašati, borićemo se za tu slobodu i pravdu", poručio je Đilas.
  • Nemanja

    12.04.2019 11:30
    "da se oni ne vrate"
    Moze li mi iko od komentatora kome su "svi isti" i koji su "dobro obavesteni" i "znaju" odgovoriti na pitanje sta je Djilas i kome tacno lose uradio u toku svoje politicke karijere? Osim sto je Vucica dva puta pobedio na direktnim izborima?
    Hvala! :)
  • Bole

    12.04.2019 09:12
    Murta
    Murta bi ponovo da jaše. Lažna Vučićeva i sistemska opozicija.
  • Dejan

    11.04.2019 14:09
    Notorna laz
    Naziv stranke je cista suprotnost onome sto doticni propagira

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija