Mađari otvorili granični prelaz sa Srbijom

Integrisani srpsko-mađarski prelaz Bački Vinogradi – Ašothalom ponovo radi, bio je zatvoren od 14 časova do 18.15h, jer je mađarskoj policiji prijavljen sumnjiv predmet.
Mađarska policija je saopštila da se jedan 86-godišnjak pojavio na graničnom prelazu, na ulazu u Mađarsku i prijavio predmet koji liči na granatu. Rekao je da želi da preda taj predmet policiji.
 
Kontradiverziona ekipa mađarske policije je predmet preuzela i zatvorila prelaz. Protiv 86-godišnjaka je podneta krivična prijava zbog zloupotrebe eksplozivne naprave.
 
Oko 18.15h granični prelaz je ponovo otvoren za saobraćaj, nakon što je granata onesposobljena.
 
Prethodno je mađarska policija saopštila da su u pitanju "tehnički razlozi", dok je srpska policija potvrdila da je prelaz zatvoren i navela da razlozi za to nisu poznati. Na društvenim mrežama koje prate granične prelaze između Srbije i Mađarske pojavila se informacija da je sa mađarske strane stigla anonimna dojava o postavljenoj bombi.
 
Mađarska policija je kod Morahaloma preusmeravala saobraćaj ka graničnom prelazu Tompa–Kelebija.
  • Trt

    12.04.2019 15:04
    @Videćeš

    Ne moram ovih dana do Holandije, muzeje sam video a i ovde nabavljam redovno kvalitetnu; trebalo bi iti da probaš, možda te izleči od delirijum tremensa i tih glasova koji te 'informišu' o stanju u svetu.

    A mobilizacije se ne bojim, onaj ko je dovoljno lud da mi na vrata dođe probudiće se u bolnici. Ali jeste mi malo krivo što se takvi ko ti ne pokupe lepo u neki lokalni ratić koji biste isfabrikovali, valja vas još malo prorediti jer u ludnici nema mesta za sve.
  • Videćeš

    12.04.2019 13:17
    @Trt
    Opet si poplašen od mobilizacije, pa bi da bežiš Holandezima, na pakovanje trave?
    Čoveče, pa tamo će te ispeći.
    Ovde ćeš imati samo radioaktivne padavine i zagađenje površinskih voda i hrane.
    I to, ne preterano, jer imamo i podzemnih voda koje ćemo prodavati tvojim strancima, da ne pocrkaju.
  • Trt

    12.04.2019 11:50
    @Provereno

    Opet si pijan pa ti se priviđaju ratovi?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija