Aktivisti SNS upali u gradske prostorije Šapca i u zgradu opštine Paraćin

Demokratska stranka u Paraćinu saopštila je da su danas aktivisti Srpske napredne stranke iz tog grada nenajavljeno ušli u zgradu te opštine u toku radnog vremena, noseći transparente i ispisane parole.
"Očito režirana predstava nije proizvela željeni efekat nervozu ili agresivno odbijanje čelnika opštine Paraćin da se informišu o konkretnim pobudama i stvarnim zahtevima", navodi se u saopštenju.
 
SNS je u Paraćinu opoziciona stranka.
 
Gradonačelnik Paraćina Saša Paunović je naveo da su članovi SNS posluženi i da se sa njima pokušano da se razgovara u cilju razjašnjenja situacija "koja nije karakteristična i uobičajena u svakodnevnom radu opšinskih organa".
 
"Mi nismo dobili odgovor zašto su se na ovaj način i u ovom broju oni našli ovde. Nismo dobili ništa što bi opravdalo njihov dolazak, ali uprkos tome naša reakcija je bila u domaćinskom, susretljivom duhu. Posluženi su. Očekujem sa pravom da sutra institucije u prestonici od Narodne skupštine do gradskog parlamenta otvore vrata građanima. Jeste neradni dan, no, mislim da za one koji su obavezni pred građjankama i građanima kalendar nije prepreka", naveo je on.
 
Zelenović: Aktivisti SNS upali u gradske prostorije Šapca
 
Aktivisti Srpske napredne stranke upali su u prostorije gradskog veća Šapca, skupštine i prostroje gradonačelnika, obavio je na tviretu gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović.
 
On je postavio i fotografiju. I TV Šabac je objavio ovu informaciju kao i  da pripadnici SNS ne žele da odu i da će tu sedeti do daljnjeg.
 
  • Učenje

    12.04.2019 21:39
    @Pedja
    Pa ako alternativa "diktatoru" pokazuje da je takvo ponašanje prihvatljivo, zašto je onda loše ako druga strana prihvati takav obrazac ponašanja? Istina, ovi nisu ništa razbijali niti vitlali motornim testerama, te stoga imaju još da uče.
  • gandi

    12.04.2019 20:22
    sasvim odgovara bahatom navijačkom karakteru vođe i uličarskom odmeravanju. napredni su to vrhunski uvežbali
  • Pedja

    12.04.2019 19:40
    Pristojna Srbija
    Zar njihov gazda niije bio šokiran upadom u RTS?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija