Vučić: Za sreću nosim "folksvagen" sat poklon Siniše Malog

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da nosi Folksvagen sat, koji je dobio od ministra finansija Siniše Malog tokom nedavne posete Nemačkoj, za sreću, kako bi Srbija uspela da privuče veliku investiciju te kompanije.
Vučić: Za sreću nosim "folksvagen" sat poklon Siniše Malog
Foto: 021.rs (arhiva)
Vučić je rekao da je pre toga nosio sat koji je dobio od belgijskog premijera, dok je sat koji je skinuo sa ruke i pokazao danas tokom gostovanju na Pinku, kako kaže, dobio od ministra Malog koji ga je kupio nakon što ga je on, Vučić, video u izlogu kada su bili u Volfsburgu.
 
"Mali mi je kupio taj sat kao amajliju, kao sreću, pošto su nam male šanse za privlačenje investicije Folksvagena", rekao je Vučić i naveo da će se boriti i da je "taj sat simbol da Srbija bude uspešna kao kompanija Folksvagen".
 
Dodao je da, inače, godinama nije nosio ručne satove, kao i da misli da je Folksvagenov sat koštao 129 evra.
  • Mirko

    13.04.2019 18:10
    VW
    Pa to mu dođe kao cena starije srednje očuvane VW dvojke, toliko o satu, a kad počinje proizvodnja šega ono beše jel satova, jal savtova, jal obećanja?
  • G.

    13.04.2019 14:59
    Kako male sanse, zar nisu bile 50/50?
  • White

    13.04.2019 14:32
    Ni 100 satova i bilo cega ti nece pomoci. Tebi i tvojoj sekti pomoci nema.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.