Ljajić hoće i na poligraf: Odlazim sa svih funkcija ako posedujem makar jedan kiosk

Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić izjavio je da će, i pored zvanične potvrde Tužilaštva za organizovani kriminal, koje mu je odgovorilo da se protiv njega ne vodi nikakav postupak za trgovinu drogom, za šta ga je optužio Vojislav Šešelj, ići na poligraf.
Ljajić hoće i na poligraf: Odlazim sa svih funkcija ako posedujem makar jedan kiosk
Foto: 021.rs
Lider radikala je 30. oktobra prošle godine na sednici Skupštine rekao da je Ljajić "jedan od vođa najjačih narko-kartela, da "policija ima sva operativna saznanja", ali da "niko ništa ne preduzima".
 
Ministar trgovine se zbog toga, kako podseća Blic, odlučio na nesvakidašnji korak - sam je sebe prijavio Tužilaštvu. U odgovoru Tužilaštva Ljajiću stoji da se protiv njega ne vodi nikakav postupak za bilo koje krivično delo, pa tako ni za krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.
 
Šešelj je u međuvremenu optužio Ljajića i da je vlasnik preduzeća "Ikan kompani" i da finansira izgradnju 14 zgrada od po sto stanova u Sočiju.
 
Ljajić za "Blic" najavljuje da će ići na poligraf.
 
"Neću da stanem na Tužilaštvu, tražiću da idem u policiju na poligraf. Ispostavilo se da sam odabrao najbolji mogući način za borbu protiv njegovih kleveta. Ako poligraf pokaže da posedujem makar ijednu trafiku ili kiosk, odlazim sa svih funkcija. Mislim da bi bio red da ide i on, da bi se pokazalo ko laže. Ne možemo obojica da govorimo istinu", kazao je Ljajić.
 
Upitan da li očekuje Šešeljevo izvinjenje i kakav je interes lidera radikala iza takvih kleveta, Ljajić odgovara da se iza svega krije želja da se SRS prikaže kao opozicija.
 
"Izvinjenje ne očekujem. Vrlo jednostavno, Šešelj, napadajući mene ne može da izgubi, a zbog moje nacionalne pripadnosti najlakša sam mu meta. To mu niko od njegovih birača neće zameriti, još će ubrati poene. Čovek koji drži do sebe ne bi izgovarao takve gadosti iako zna da to nije tačno. Dobija prisustvo u medijima. Jeste li skoro čuli neku njegovu političku ideju", upitao je Ljajić.
  • Peka

    15.04.2019 14:58
    Strašno
    E moj Ljajiću koji si ti lik. Večiti ministar išao bi na onaj Vučićev poligraf. A što se Šešelja tiče, on je obični Vučićev dupelizac, kao što si i ti. Tako da Vučko bar ne mora da troši novac na toalet papir.
  • srs

    15.04.2019 12:47
    sns
    Šešelj kad je toliko hrabar i sve zna, zašto ne proziva vožda Aleksandra i brata.
  • sasa petersen

    15.04.2019 10:15
    šlepa se uz Vučića
    Poligraf pitanja ce da sastavljaju policajci koji rade za Vucica pa samim tim i za Ljajica. Ljajic jeste tajkun, Krik je objavio koliko para ima a to nije mogao da napravi od svoje plate. Osim toga Ljajic radi za BIA, prodao je svoje Bosnjake, zato dobija funkcije iako ne dobija glasove na izborima, isti je slucaj i sa Vulinom i ranije sa Dinkicem koji se slepovao uz Djindjica. Sto se mene tice Sandzak ima bolje predstavnike od Rasima koji radi za Beograd a ne za Sandzak.
    https://imovinapoliticara.krik.rs/display/profil.php?disp_id=23

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.