Mitrović se oprostio od Mire Marković: Bio sam klinac, ali znam da si me volela

Željko Mitrović, vlasnik i direktor Pink Media Grupe oprostio se na svom Tviter profilu od Mirjane Marković, koja je preminula juče u bolnici u Moskvi.
"Draga Miro, obeležiti jednu epohu bez da je ta ista epoha bila spremna da te razume, nije samo tvoja sudbina,već sudbina svih čije su ideje označene velikim vizijama ali i grehovima! Bio sam klinac ali znam da si me volela i zato,budi mi dobro i spokojno tamo gde ideš! Tvoj Zeljko", napisao je Mitrović na Tviteru. 
Mirjana Marković, supruga nekadašnjeg predsednika Srbije i SRJ Slobodana Miloševica, preminula je u Rusiji gde je živela poslednjih 16 godina.
 
  • Cocco

    15.04.2019 18:06
    Ko tebe ne bi voleo? Evo, npr. ja. I ja volim životinje! Sve.
  • Fuj

    15.04.2019 17:17
    Olosi
    Ona je napravila njega i slicnu bagru koja je nastavila posle nje da hara po drzavi i krade jadni narod....fuj...ove treba ulinuti pod hitno
  • SRB

    15.04.2019 17:08
    Kako ga nije blam?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Iz poršea u Vranju ukrao veću sumu novca

Policija u Vranju rasvetlila je tešku krađu i, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv tridesettrogodišnjeg muškarca iz okoline Vranja.