Reč "diskretno" đacima pravila problem

Mali maturanti su u petak i subotu polagali probni prijemni ispit za upis u srednje škole.
Reč "diskretno" đacima pravila problem
Foto: Pixabay
Rukovodilac Centra za ispite iz Zavoda za vrednovanje kvaliteta obrazovanja i vaspitanja Dragana Stanojević rekla je da Zavod nema podatke o rezultatima, ali da ima informaciju da su đacima, tradicionalno, bili teški zadaci iz geometrije.
 
Prošle godine osmacima je problem predstavljala reč "kompromitovati", dok je njeno mesto ove godine zauzela reč "diskretno".
  • Protiv žive

    17.04.2019 10:04
    Živa u mozgu
    Nije mi dozvoljeno da kažem šta želim.
  • Nana

    16.04.2019 08:55
    Predlažem roditeljima da pročešljaju Yotube i pročitaju komentare ispod. Nebitno da li su na našem ili engleskom, fond reči je katastrofalan kao i sklop rečenica.
    Zapitajte se kada su vaša dece samostalno, bez teranja, pročitala neku knjigu. Ni mi nismo sve učilil ni naučili u školi, ali sam sigurna da smo više čitali i i na taj način učili nove pojmove.
    Kako civilizacija odmiče meni se čini da ćemo se vratiti na hijeroglife.
  • Zvekete

    16.04.2019 08:32
    Koment
    Kao što sam već pisao, deca su zaglupljena do panja. Krivicu snose roditelji koji ne teraju decu da nešto pročitaju i nauče. Nastavnici su izgubili status vaspitača, to je sada isključivo na roditeljima.
    Filozofija "jadna deca" "previše za učenje" "obimno gradivo" je linija manjeg otpora da se moderni roditelji ne bi bavili svojom decom i da bi imali više vremena za teretane, banje, solarijume, izlaske, ljubavnike itd.
    Deca su glupava, pozabavite se njima....diskretno ;)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Iz poršea u Vranju ukrao veću sumu novca

Policija u Vranju rasvetlila je tešku krađu i, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv tridesettrogodišnjeg muškarca iz okoline Vranja.

Đurić: Ponosan sam na Vučića

Ambasador Srbije u SAD Marko Đurić izjavio je da je ponosan na borbu predsednika Aleksandra Vučića u Ujedinjenim nacijama za interese Srbije i srpskog naroda.