Opozicija u petak popisuje ko je odsutan sa radnog mesta zbog mitinga SNS

Organizatori protesta "Jedan od pet miliona" zajedno sa Asocijacijom slobodnih odbornika, evidentiraće u petak sve koje napuste radno mesto u lokalnim samoupravama zbog odlaska na miting predsednika Srbije Aleksandra Vučića i sve funkcionere koji u toku radnog vremena budu u službi SNS i primoravaju druge na isto postupanje, saopštio je danas Savez za Srbiju.
Opozicija u petak popisuje ko je odsutan sa radnog mesta zbog mitinga SNS
Foto: Pixabay (ilustracija)
SzS navodi da se u lokalnim samoupravama vrši "strašan mobing" nad zaposlenima koje direktori i rukovodioci, zbog, kako piše u saopštenju, ispunjavanja kvota dobijenih iz centrale SNS-a, "primoravaju da u petak napuste svoje radno mesto i dođu na Vučićev miting u Beograd".
 
Savez za Srbiju poziva zaposlene da odbiju tu prinudu i navodi da će svima pružiti pravnu pomoć "u slučaju daljih pritisaka ili odmazde SNS zbog odbijanja da napuste radno mesto".
  • LSV=SNS

    21.04.2019 11:49
    Liga je uz SNS, nije opozicija
    Samo ovi iz Lige sede na dve stolice. Vole funkcije koje im je SNS podario u jkp i uz SNS su, klanjaju im se i čuvaju ih a ustvari su pravi kameleoni. Retko losi i prevrtljivi..cast izuzecima.
  • dijasporac

    18.04.2019 17:38
    Sta meni pada u oci u ovim komeentarima, par komentatora naglasava da radi u drzavnim preduzecima ( Parking servis, Zerlenilo..) i svi pisu u radno vreme, pre podne. Objavljeni komentari oko 11 sati prepodne, znaci da su poslati najvise 2 sata ranije sa radnog mesta.

    Jos se lagodno zivi u Srbiji, bar u drzavnim preduzecima, puno "praznog hoda", internet za prekracivanje dugog radnog dana... idila, kao u "Drzavnom poslu".
  • dijasporac

    18.04.2019 17:31
    Primetio sam da po ovom i slicnim portalima protiv odnosa u javnim i ostalim drzavnim preduzecima najvise pisu oni zaposleni u njima (cesto ovde ostavljaju informacije koje znaju samo oni iznutra).

    Pricam nedavno putem skajpa sa drugarom odatle koji radi u jednom komunalnom gradskom preduzecu, kaze da i on komentarise na 021 (pretpostavljam da cita i ovo) i da svi oni prvo ujutro "odrade" iscitavanje vesti po internetu i iskomentarisu sta imaju, Ali vaznija stvar je da su svi u tim preduzecima ogorceni na svaku novu ekipu koja dodje u firmu sa promenom vladajuce garniture. Oni koje je u firmu doveo DS ili neko od njihovih koalicionih partnera ne mogu da smisle naprednjake jer su ih skinuli sa njihovih pozicija, ne vode vise glavnu rec, nema vise onako lagodnog ponasanja, privilegijica, osecaja svemoci i pripadnosti necemu bitnome i odlucujucemu. A ne kapiraju da su oni isto to uradili kad je njih neko doveo u tu istu firmu, da su oni pomerili neke koji su pre njih imali isti taj osecaj. I tako do "jogurt revolucije".

    Ne sumnjam da ce se isto desiti sa naprednjacima, doci ce neko drugi pa ce ih zameniti, i tako u krug. Samo sumnajm da ce se tu ista promeniti po pitanju objektivnosti, shvatanju radnih obaveza i duznosti, odgovornosti..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.