Marija Milošević dobila papire za dolazak na polaganje urne Mirjane Marković

Ćerka bračnog para Milošević - Marković, Marija, dobila je potrebna dokumenta za dolazak na polaganje urne svoje majke Mire, koje je zakazano za subotu u Požarevcu, saznaju Večernje novosti.
Sa druge strane, prema pisanju tog lista, sin Marko Milošević nije ni tražio dozvolu za prevoz urne iz Moskve, gde je već godinama sa majkom živeo u azilu.
 
Ipak, kako pišu Novosti, neizvesno je da li će se iko od njih pojaviti na sahrani, iako je, prema saznanjima lista,  ambasada već dobila instrukcije iz Beograda, iz nadležnog ministarstva, da Marku, ukoliko odluči da doprati majčine posmrtne ostatke, u što kraćem roku izdaju dokumenta.
 
List podseća da je na snazi i dalje Interpolova poternica raspisana za njim, kao i da bi status izbeglice u Rusiji bio ugrožen ukoliko se vrati u Srbiju.
 
Urna sa pepelom Mire Marković biće položena u Požarevcu, u subotu u 15 časova u dvorištu porodične kuće, ispod lipe gde počiva i njen suprug Slobodan Milošević. Mirjana Marković umrla je u nedelju, u Moskvi.
  • Jedna od 5m

    17.04.2019 21:50
    Molba
    Zlo je preminulo. Molim vas sahranite je već jednom i u medijima.
  • Lala

    17.04.2019 21:36
    Bruka
    Treba je odmah uhapsiti i nju i brata najvece zlo u srpskom narodu porodica milosevic 4 milijarde dolara izneli iz srbije
  • mrva

    17.04.2019 20:05
    ovu kvazidravu, zapravo jedan kartel koji se pretvara da je država, i dalje vode miloševićevi kadrovi! kratak pokušaj da se od tih kriminalno-komunističkih kandži otrgne, Srbija je doživela za vreme Đinđića a kratak bljesak te šanse potom je zauvek ugašen.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Konkurs za posao u zatvorima u Srbiji

Uprava za izvršenje krivičnih sankcija raspisala je danas konkurs za prijem u stalni radni odnos u deset kazneno-popravnih ustanova 32 pripadnika Službe za obezbeđenje.