Čačak: Upali na čas maskirani, sa plastičnim pištoljima i poklonili ružu jednoj učenici

U srednjoj Ekonomskoj školi u Čačku došlo je do incidenta kada su dvojica mladića upala na čas, maskirana i sa plastičnim pištoljima, koji su imitirali prave, pucali u vazduh iz tih pištolja i nakon toga ostavili ružu na stolu jedne učenice, objavio je danas čačanski portal Morava info.
Čačak: Upali na čas maskirani, sa plastičnim pištoljima i poklonili ružu jednoj učenici
Foto: Pixabay
Mladići su ušli u Ekonomsku školu, prošli pored dežurnih učenika i uputili se ka jednoj od učionica. Ispred vrata su stavili plastične maske i izvadili plastične pištolje koji su verna kopija pravog oružja, ušli su u učionicu u kojoj se u tom trenutku održavao čas i nekoliko puta pucali u vazduh.
 
Prema izvoru čačanskog portala, učenici su se uplašili od pucnjave, jer je iz pištolja, koji su izgledali kao pravi, izbijao dim. Potom su maskirani mladići prišli jednoj učenici i na njenom stolu ostavili ružu i napustili učionicu i školu.
 
Škola je obavestila policiju, koja je izvršila uviđaj, ali maskirani mladići koji su upali na čas još nisu identifikovani. U policiji smatraju da u ovom slučaju ima elemenata krivičnog dela, iako se prema njihovoj oceni radi o "neslanoj šali".

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija