Saobraćaj umerenog intenziteta, oprez zbog moguće kiše

U Srbiji je saobraćaj još uvek umerenog intenziteta i vremenske prilike uglavnom su povoljne, međutim, i danas nisu isključeni povremeni pljuskovi koji mogu uslovljavati mestimično mokre ili vlažne kolovoze, pa Auto-moto savez Srbije (AMSS) upozorava vozače na oprez.
Saobraćaj umerenog intenziteta, oprez zbog moguće kiše
Foto: 021.rs
Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja.
 
Kako je saopštila Uprava granične policije, na putničkim terminalima graničnih prelaza u zemlji nema zadržavanja dužih od 30 minuta, dok su na teretnim terminalima na prelazima s Hrvatskom i Mađarskom zadržavanja i dalje višesatna, ali su sada nešto kraća, u odnosu na prethodne dane kada su zbog usporenog rada hrvatskih i mađarskih pograničnih vlasti čekanja bila mnogo duža.
 
Na graničnom prelazu Batrovci, pred uskršnje praznike po gregorijanskom kalendaru, nema dužih zadržavanja putničkog saobraćaja. Jači priliv putnika primetan je na izlazu iz zemlje u pravcu Hrvatske. Teretni saobraćaj nema duža zadržavanja od dva sata.
 
U narednim danima očekivanja nadležnih su da će biti pojačan putnički saobraćaj u smeru ka Hrvatskoj, dok se slična situacija u suprotnom smeru očekuje već za oko nedelju dana.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.