Mirjana Marković kremirana u Moskvi

Mirjana Marković, supruga bivšeg predsednika SR Jugoslavije Slobodana Miloševića, kremirana je u Moskvi, objavila je BK televizija.
Kremaciji je prisustvovao sin Marko Milošević, kao i osoblje ambasade Srbije.
 
Govorili su i Sergej Nikolajevič Baburin, akademik i nekadašnji potpredsednik ruske Dume i Vladimir Ivanovič Dobrenkov, prorektor Moskovskog državnog univerziteta Lomonosov.
 
Kako je BK televizija objavila, ćerka Marija Milošević, koja živi u Crnoj Gori, bila je sprečena da prisustvuje, jer ne poseduje putne isprave i ostala potrebna lična dokumenta. Kako su objavile Večernje novosti, Marija Milošević je dobila potrebna dokumenta za dolazak na polaganje urne, koje je zakazano za subotu u Požarevcu.
 
Urnu će u Srbiju doneti Dragomir J. Karić. Potom će urnu predati Udruženju "Sloboda" i ona će u petak uveče biti smeštena u porodičnoj kući Milošovića u Požarevcu.
 
Mira Marković je preminula u nedelju u 77. godini u Moskvi, usled komplikacija izazvanih upalom pluća, koju je dobila nakon dve operacije.
  • Krompjuter

    18.04.2019 19:41
    ne samo Zeljka
    I mene i mene... znam da si me volela
  • Laloš

    18.04.2019 19:35
    Ni dugmići nisu ostali u ruskoj furuni.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija