Vučić: Na mitingu će biti karnevalska atmosfera

Ispred Narodne skupštine u Beogradu danas od 18 časova održava se miting u okviru kampanje SNS "Budućnost Srbije".
Vučić: Na mitingu će biti karnevalska atmosfera
Foto: 021.rs

Na skupu će, pored predsednika Srbije Aleksandra Vučića, govoriti i premijerka Ana Brnabić, potpredsednik Vlade Ivica Dačić, predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik i ministar spoljnih poslova Mađarske Peter Sijarto. Kako je najavljeno iz Predsedništva Srbije, na skupu će govoriti i penzionisani potpukovnik Dragutin Dimčevski, koji je učestvovao u borbama na jugoslovensko-albanskoj granici kod karaule Košare, proleća 1999.

Predsednik Srbije izjavio je da će na mitingu biti karnevalska atmosfera, a da će "građani doći na skup ne zbog njega već zbog budućnosti Srbije". On se izvinio građanima jer će, kako je rekao, "apsolutno sve u gradu biti neprohodno".

"Molim ljude da nam zbog toga oproste, mi ih posle nećemo maltretirati. Oni nisu došli zbog jedne partije i mene, oni su došli zbog budućnosti Srbije, znaju ko se za nju najviše bori", kazao je Vučić.

Ministar spoljnih poslova i lider Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je da će skup u Beogradu trajati više sati i biti masovniji "deset-petnaest puta" od opozicionog "Svi kao jedan", održanog prošle subote. Dačić je rekao da su on i Dragan Marković organizovali svoje stranke i pozvali pristalice da dođu u Beograd.

Kako je naveo, u 16 sati bi skup trebalo da počne koncertom Ace Lukasa, zatim sledi Riblja čorba, u 18h govori predsednik države Aleksandar Vučić , a "pre toga nas nekoliko", da bi se sve, posle, nastavilo koncertom Olivera Mandića.

Očekuje se i preko 100.000 ljudi

Potpredsednica SNS Marija Obradović izjavila je da se na mitingu očekuje više od 100.000 građana.

U Gradskom odboru SNS u Novom Sadu procenili su da će iz Vojvodine put Beograda krenuti oko 30.000 ljudi.

"Zamolili smo sve ljude da već u 14 sati budu u Beogradu, a širom centra biće postavljeni ekrani na kojima će moći da prate dešavanja. Biće video-bimovi od Doma sindikata pa do Bulevara, Kneza Miloša", navela je potpredsednica SNS.

  • Lena

    20.04.2019 12:16
    ...
    Predsednik se zalaze za bolju buducnost svih nas, svaka mu cast na tome.
  • Putinofilija bolest

    19.04.2019 17:29
    Crveno-crni
    Karneval će biti na tvom odlasku. Veliki ! Biće i vatrometa !
  • Predragg

    19.04.2019 16:49
    Nateracemo ,sve vas sumnjicave,da volite Predsednika. Imamo Pink,Informer.SrbijuDanas,Heppy,RTS,imamo pare iz Budzeta.Imamo Policiju,Sudove i Sluzbu. Imamo Vulina i Vojsku. Zivijo nas cutljivi Predsednik,Premijer,Patrijarh i Sve. Uaa tajkuni.Zivijo Putin i Orban. I Dodik. I Dacic. I Risticevic,I Nasa Maja.I Loto Djuka.I Seselj

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.