Bora Đorđević: Na mitingu zbog patriotizma, Vučić konkretno radi za Srbiju

Bora Đorđević saopštio je razloge zbog kojih je "Riblja čorba" svirala u petak na mitingu "Budućnost Srbije" u Beogradu.
"Odlučili smo da sviramo iz čisto patriotskih razloga. Vučić, Dačić i drugi konkretno rade za Srbiju, a u zahtevima opozicije vidimo isključivo želju za vlašću. Ne želimo da sviramo za "žute", koji su prodali Kosovo budzašto. Ne želimo da sviramo za onu što šamara nesrećnika sa Kosova. Čast nam je da delimo binu sa junacima sa Košara. Savest nam nalaže da pevamo za Srbiju", navedeno je u izjavi za "Novosti" koju su potpisali svi članovi grupe "Riblja čorba".
 
Grupa je nastup na mitingu počela pesmom "Radiću šta god hoću".
 
"Vidim da ste doputovali odasvud. Drago nam je da ovde sviramo za budućnost Srbije", rekao je Bora Đorđević. Nastup je završio porukom "Kosovo je Srbija".
 
Pre "Riblje čorbe" pevao je Aca Lukas. 
 
"Drago mi je što sam predgrupa najvećem čoveku u Srbiji. Kako je dobro zvati se Aca i stajati ispred ovoliko ljudi", rekao je Lukas, koji je nastup završio pesmom Mitra Mirića "Ne može nam niko ništa".
 
Na kraju mitinga nastupio je Oliver Mandić.
 
On je uoči skupa rekao da je "najmanje što može da učini u trenutku kad je naša zemlja napadnuta sa svih strana, da izađe pred ljude koji su se okupili u Beogradu".
 
"Verujem da u ovom trenutku svi moramo da budemo na liniji odbrane zemlje i ispunimo našu patriotsku dužnost", rekao je Mandić, koji je istakao da se među prvima učlanio u SNS.
  • Popov

    23.04.2019 19:05
    O Balaševiću
    Citat PurgeraNS: "kao Balašević nije s.ao pa se mazo po glavi.....za dođoše,hrvate,slovence ....kao zaboravljamo
    kao naš je pa mu se prašta...kao...šta ?"

    Prvo, Balašević jeste naš, a drugo, on je onda kritikovao seljanu i primitivizam koje su dođoši doneli. To je bio ogroman šok za nas naivne Lale, kojima je odnednom nametnuta kaubojština, nelegalna gradnja po Vjeterniku i Fjutogu, drčne momčine 'odbrda odvaljene' koje su počele da preuzimaju nekad miran grad. Posebno je karakteristično preuzimanje policije od strane Bosanaca i sve što to donosi sa sobom.

    A onda se u međuvremenu malo nešto pripitomilo, malo se naviklo, pa su sad i ti dođoši postali naši, takvi kakvi su. Ali Balašević nikad, NIKAD nije menjao stav ni o Miloševiću a ni o Vučiću. A čorba jeste, zato što je pijanica i moralni beskičmenjak. A možda je tu samo zbog para.
  • aufiderzen

    23.04.2019 11:48
    Isti taj Dačić je 2013 potpisao briselski sporazum. AV je tada bio PPPPPPV valjda. Na briselskiom sporazumu stoji Dačićev potpis, AV se odlično ogradio.
  • shaw

    21.04.2019 10:26
    Tužno
    "Neću da budem dvorska budala"
    Bora Đorđević, 1985

    Svaki dalji komentar je nepotreban,

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija