Srbija daje milion evra za obnovu Notr Dama

Vlada Srbije uputila je danas Republici Francuskoj finansijsku pomoć u iznosu od milion evra za obnovu katedrale Notr Dam u Parizu.
Ova katedrala je teško oštećena u požaru u noći 15. aprila ove godine.
 
"Ovom odlukom potvrđuje se vekovno prijateljstvo sa francuskim narodom i izražava želja da se simbol francuske i svetske civilizacije što pre obnovi i otvori ovaj hram kulture i umetnosti za sve svoje buduće poklonike", saopštila je Kancelarija za saradnju sa medijima posle sednice Vlade.
  • Станко Србин

    27.04.2019 17:54
    Фуј
    По коментарима, НАРОД ЈЕ ПРОТИВ донације за Француску цркву. Али АВ боли К....ц шта народ мисли.
  • Suka

    25.04.2019 11:55
    Mamu vam lopovsku.
    Bolje vam je da ulozite u infrastrukturu ,jer su nam putevi katastrofa.A i treba nam tako.Jebo li vas Vucko .
  • paunovic svetlana

    25.04.2019 10:18
    Hram Svetog Save
    Hram Svetog Save se gradi godinama jer nema sredstava. Ono sto i daju vernici, kradu popovi i ostaju nekaznjeni (POJEDINI svaka cast pravim Bogosluziteljima). Jednostavno Vlada rasulo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.