Uhapšena žena zbog sumnje da je pisala uvredljive grafite na Ambasadi Mađarske

Policija u Beogradu identifikovala je i privela pedesetčetvorogodišnju ženu, za koju se sumnja da je juče, na zgradi Ambasade Mađarske u Krunskoj ulici, ispisala uvredljive grafite.
Uhapšena žena zbog sumnje da je pisala uvredljive grafite na Ambasadi Mađarske
Foto: 021.rs
Zbog sumnje da je nacrtala više kukastih krstova i ispisala poruke "fašisti" i "marš iza žice", po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva, protiv nje će biti podneta krivična prijava zbog krivičnog dela uništenje i oštećenje tuđe stvari.
  • Kupujem

    24.04.2019 23:09
    Prodajem
    Da li ce organi biti tako efikasni i kad g. pastor i g. predsednik ne budu najbolji prilatelji? (g. nije skracenica od gospodin)
  • EvoOvako

    24.04.2019 22:20
    Baba
    Prava Baba čika Đorđa Čvarkova je na aparatima!
  • Lule

    24.04.2019 21:57
    Ime i prezime? Koji je motiv?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.