Maja Gojković na čelu Odbora za zaštitu životne sredine

Predsednica parlamenta Maja Gojković izabrana je za predsednicu skupštinskog Odbora za zaštitu životne sredine.
Maja Gojković na čelu Odbora za zaštitu životne sredine
Foto: 021.rs
Gojković je rekla da će taj odbor imati ključnu ulogu u budućnosti, jer je pred Srbijom u pregovorima o članstvu u EU otvaranje poglavlja koje se tiče oblasti zaštite životne sredine.
 
Navodeći da se u medijima pisalo da želi da postane ministarka kulture dok je bila u Odboru za kulturu, te da su to bile lažne vesti, ona je rekla da i sada jedino želi da pokrene Odbor za zaštitu životne sredine i da Skupština dobija redovne izveštaje iz resornog ministarstva.
 
Najavila da će odmah posle praznika biti održana nova sednica odbora.
 
Predsednica Odbora za zaštitu životne sredine Ivana Stojiljković je 24. decembra prošle godine podnela ostavku, jer je postavljena za generalnog konzula Srbije u Trstu.
  • bata

    30.04.2019 21:54
    ljudiii
    Pa ko vise glasa za njih kada ovde ni jedan komentarnije pozitivan i svi je pljuju i svi kude!!!
  • Imate

    30.04.2019 15:25
    Tehnoloski fakultet u NS
    tamo ima stručnjaka koliko volite
  • ako je tako

    30.04.2019 12:58
    Mogu svi da budu i advokati
    ona se u to razume kao Marica
    ispada da su SVI BUDALE koji ulaze dublje u materiju i izucčavaju je i rade godinama stiču znanje pa posle dovedu Marice kako ovde tako bese i po ozbiljnim firmama a ne po Pandorinoj kutiji skupu nemih aminovača Zakona unapred nacrtanih i štimadzija dnevnica i putnih troskova .
    Dovedu pripravnike postave ODMAH prvi dan iznad glavnog stručnjaka pogonskog inženjera sa 20 g staza daju ikao tehn višak zatvore firmu a da prvo upropaste repromaterijal.A Sud kada spoje sudiju i advokata firme iz istog kraja kaze da je sve to po zakonu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena opojna droga, nezvanično saznaje Nova.rs.

Možda uopšte ne bude bagremovog meda

Naglo zahlađenje i veoma niske temperature nepovoljno su se odrazile na pčelarstvo, a od prve bagremove paše praktično neće biti nikakvog prinosa meda.

Brnabić saopštila: Svi izbori 2. juna

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je donela odluku da se prihvati zahtev stranaka opozicije da svi lokalni izbori budu održani zajedno sa beogradskim, 2. juna.