Na granicama zastoj samo u teretnom saobraćaju

Uprava carina Srbije saopštila je danas da u putničkom prometu na graničnim prelazima nisu zabeležena zadržavanja duža od sat vremena, ali da su u teretnom saobraćaju zadržavanja na granici višesatna.
Na granicama zastoj samo u teretnom saobraćaju
Foto: 021.rs
U popodnevnim satima broj vozila na izlazu iz zemlje se povećao, posebno na prelazima koji vode ka Hrvatskoj, Mađarskoj i Bosni i Hercegovini, a kolone kamiona na prelazima ka Hrvatskoj i Mađarskoj ne jenjavaju, navedeno je u saopštenju.
 
"Na Batrovcima su zbog usporenog rada pograničnih službi susedne Hrvatske duge kolone kamiona i puna međuzona uobičajeni prizor, pa se tako tokom današnjeg dana na izlazu iz zemlje u teretnom prometu čeka do šest sati, a na obližnjem Šidu se iz istog razloga na izlaznoj strani čeka oko tri sata, dok na ulaznoj zadržavanja traju do sat vremena", navodi se u saopštenju.
 
Na Horgošu čekanja u teretnom saobraćaju na izlazu iz Srbije traju do šest sati, a na Kelebiji oko pet časova. Gužvi na ulazu u Srbiju na ova dva prelaza nema.
 
Na prelazima Vatin, Gradina, Preševo, Gostun i Sremska Rača zadrzavanja za putnike su maksimalno sat vremena, a slična situacija je i u teretnom saobraćaju.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija