Član benda irieFM poginuo u saobraćajnoj nesreći

Član benda irieFM Uroš Milojević poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u petak oko 17 časova.
Član benda irieFM poginuo u saobraćajnoj nesreći
Foto: Pixabay
Za sada nema informacije o tome gde je došlo do nesreće u kojoj je nastradao Milojević i ima li još povređenih. Njegovi prijatelji su počeli da se opraštaju od njega na društvenim mrežama.
 
Frontmen IrieFM Vukašin Marković, zajedno sa još nekoliko članova benda, trebalo je juče da potpisuje album "Putevi" u Nišu i da održi manji akustični nastup, ali je taj događaj otkazan. Kako je preneo Super radio, događaj je otkazan zbog nepredviđenih tragičnih okolnosti.
 
Milojević je u IrieFM bio zadužen za zvuk.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.