Ministru Đorđeviću titula počasnog doktora moskovskog univerziteta

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Srbije Zoran Đorđević primio je titulu počasnog doktora nauka na Ruskom državnom socijalnom univerzitetu u Moskvi, koju mu je uručila rektorka Univerziteta Natalija Počinok.
"Titula počasnog doktora nauka predstavlja značajan simbol i potvrdu postignutog napretka u razvoju bilateralne saradnje u socijalnoj sferi, ali i u sferi odbrane i bezbednosti, funkcije koju je Đorđević obavljao pre trenutne", navodi se u saopštenju njegovog kabineta.
 
Đorđević je održao predavanje studentima Ruskog državnog socijalnog univerziteta na temu odnosa Rusije i Srbije u oblasti socijalne zaštite.
 
On je prvi ministar u Vladi Srbije koji je postao počasni doktor nauka moskovskog univerziteta i drugi srpski političar, posle predsednika Srbije Aleksandra Vučića, navodi se u saopštenju.
  • ns

    01.05.2019 00:06
    koja sprdnja
  • Esteticar

    30.04.2019 23:38
    Doktorem upomoc
    Je li to diploma i titula doktora Moskovskog soferskog instituta B kategorije, ili mozda D? U svakom slucaju, bravo Zoki, sada si se pridruzio Tomi, Slini, Malom i ostalim doktorima u Srbiji koji vrede koliko i pisljivi duvan. Ljubi ga majka tako pametnog i naocitog.
  • Mile

    30.04.2019 20:45
    "Šoferska je tuga pregolema, puče guma a rezervne nema".

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Umro Mihailo Crnobrnja

Bivši predsednik Evropskog pokreta u Srbiji, doktor ekonomskih nauka Mihailo Crnobrnja, umro je danas u 78. godini, saopštio je Evropski pokret.