Novi SNS spot: Mogu oni nas da mrze, ali mi ćemo Srbiju da volimo više

Na zvaničnom Jutjub kanalu Srpske napredne stranke objavljen je novi spot.
U video snimku su prikazana dva mladića koji traže ostavku predsednika Aleksandra Vučića. Protest prekida telefonski poziv u kojem jednog od njih obaveštavaju da je dobio posao za koji je konkurisao. Na to drugi burno reaguje, nazivajući svog prijatelja "sendvičarom" i zahtevajući da odbije "Vučićev posao", bez obzira što mu je potreban, kako bi prehranio porodicu.
 
"Ponekad vas mržnja čini slepima. Činjenica je da smo prepolovili stopu nezaposlenosti. Mogu oni nas da mrze, ali mi ćemo Srbiju da volimo više", zaključuje se na kraju spota. 
 
  • lol

    02.05.2019 15:58
    Za Daru
    Postovana Daro u koliko ste preskocili nize razrede osnovne skole ukratko cu vas podsetiti sta se uci iz matematike u drugom i trecem razredu a to su razlomci. 1/4 stanovnistva je mnogo manje od 3/4 stanovnistva. 1/4 je brojcano stanje onih koji su glasali za nazadnu stranku dok 3/4 (odnosno tri puta vise od onih koji su glasali za sns) nisu glasali za sns. Al dzaba vam pisem cinjenicno stanje kad vi to i onako ne razumete.
  • Komunista

    01.05.2019 15:32
    Da vam čika nešto kaže
    Gospodo, čuvajte te partijske milijarde na računu.

    Neka ostanu, kad završite svoje.

    Spotove su pravili i komunisti, i ne samo spotove, već izuzetno pevljive pesme, koje se i danas pevaju i bile su opštenarodno prihvaćene.

    Takođe, pravili su i filmove, i oni su bili opštenarodno prihvaćeni i gledani.

    Pa.... evo gde su oni, i gde smo mi danas.

    Zato, ne gajite nadu da će spot da vrati ovaj narod sa ulica.

    Može samo da donese neki džip nekom vašem partisjkom kolegi, koji snima spot.
  • NS

    01.05.2019 09:28
    Na sta ovo lici,kako vas bre nije sramota nazadni stvorovi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija