Pojačan saobraćaj na glavnim putnim pravcima

U popodnevnim satima na glavnim putnim pravcima vozače očekuje pojačan saobraćaj, saopštio je Auto-moto savez Srbije.
Pojačan saobraćaj na glavnim putnim pravcima
Foto: 021.rs
Vozači mogu da očekuju pojačan saobraćaj, a ponegde i kratkotrajne pljuskove, na svim autoputevima i glavnim magistralnim putnim pravcima, a posebno na onim koji vode ka većim gradovima i naseljenim mestima, naveo je AMSS.
 
Zbog očekivano većeg broja vozila u kasnim popodnevnim satima vozači moraju da budu spremni na usporenu vožnju na deonicama gde su započeti radovi, ali i na onim mestima gde se uobičajeno stvaraju gužve i kolone. To mogu biti deonice na ibarskoj magistrali kod Lazarevca i Stepojevca, pri uključenju na auto-put kod Preljine ka Ljigu ili na obilaznici oko Beograda, dodaje se u saopštenju.
 
Prema najnovijim informacijama Uprave granične policije, putnička vozila se na Batrovcima, na ulazu i izlazu iz zemlje, zadržavaju 30 minuta. Na izlazu iz zemlje, na prelazu Bogojevo čeka se 60 minuta, kao i na izlazu i ulazu prelaza Sremska Rača.
 
Putnička vozila se na izlazu prelaza Špiljani zadržavaju 60, a na ulaz u Srbiju 120 minuta. Teretna vozila se na izlazu iz zemlje kod Šida zadržavaju 120, a na Batrovcima 60 minuta.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija