Priveden Milojko Pantić, udario u kola interventne pa pokušao da pobegne

Poznati sportski komentator Milojko Pantić (72) uhapšen je sinoć, nakon što je svojim vozilom "ford fokus" udario u džip interventne jedinice na Novom Beogradu.
Priveden Milojko Pantić, udario u kola interventne pa pokušao da pobegne
Foto: 021.rs
Pantić je oko 23:30 časova na Starom sajmištu kod jednog auto-servisa udario u zadnji deo vozila interventne policije. Potom je pobegao ka Brankovom mostu, na kojem je vozio u suprotnom smeru. Ubrzo ga je sustigla interventna, u koju je i udario kolima. Nakon toga su na lice mesta izašli i pripadnici saobraćajne policije koji su utvrdili da je Pantić upravljao vozilom pod dejstvom alkohola, a alkotest je pokazao da je imao 1,73 promila alkohola u krvi.
 
Vozaču je, zbog utvrđene količine alkohola u krvi, određeno zadržavanje dok s ene otrezni, navodi se u saopštenju MUP-a.
 
Pantićevo vozilo je odneo "pauk" odmah nakon hapšenja.
 
Kako piše "Blic", u ovom incidentu niko nije povređen.
 
  • kimi

    06.05.2019 23:56
    Milojko Pantic (ako je istinito), sin Zeljka Mitrovica, Zoran Babic (nestali snimci kamera) i mnogo primera da smo daleko od pravne drzave i da se zakoni u ovoj zemlji sprovode selektivno!
  • /

    06.05.2019 19:36
    /
    pa ja verujem da je bio pijan. pa to svi znaju

    a ako bi mu neko smestio-to bi bila desna opozicija koja je vec odstranila levi deo
    kao i dasku
  • Laži prevara

    06.05.2019 19:33
    Milojko
    Po broju botova znas da nisu cista posla

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija