Sudar autobusa i automobila na Ibarskoj magistrali, jedna osoba poginula

Jedna osoba je poginula, a jedna teško povređena u sudaru koji se dogodio danas oko 19 časova na Ibarskoj magistrali kod mesta Mojsinja, u blizini Čačka, nezvanično saznaje RTS.
Poginula je žena, a teško je povređen mladić, oboje iz Mojsinja, potvrđeno je u čačanskoj policiji.
 
Do nesreće je došlo u smeru ka Kraljevu. Sudarili su se automobil i autobus novo pazarskih registracija.
 
Kako prenosi "Ozonpress", do nesreće je došlo kada je autobus, koji se kretao iz pravca Kraljeva, počeo da pretiče kombi i direktno se sudario sa automobilom koji se kretao iz pravca Čačka.
 
Saobraćaj na tom delu puta je bio više od 60 minuta u prekidu.
  • Dugopamtilo

    11.05.2019 22:36
    Kamikaze sa NP regisracijama
    Danas pre podne sam na putu od Cacka prema Kraljevu, bio ocevidac sulude voznje autobusa sa NP tablicama. Da se covek najezi. Pretice kolonu vozila na punoj liniji. Valjda nije to taj isti vozac na ponovljenoj turi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija