Zaplenjeno 32 kilograma marihuane na Preševu

Policija je, u saradnji sa Upravom carina, na graničnom prelazu Preševo zaplenila više od 32 kilograma marihuane i uhapsila M.P. (47).
Policajci su, prilikom pregleda skenerom kamioneta Folksvagen, slovenačke registracije, koji je vozio osumnjičeni, pronašli 32 kilograma i 737 grama marihuane, spakovane u 70 paketa. Droga je bila sakrivena u duplom dnu kamioneta, saopštio je MUP.
 
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će uz krivičnu prijavu biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Vranju.
 
Carina je ranije saopštila da je vozač kamioneta po svemu sudeći kurir, jer je carinicima rekao da je zadužen da preveze kamionet do Beograda, gde će ga sačekati primalac robe kod koga se i nalazi daljinski upravljač za otvaranje tajnog bunkera.
  • lanceMi

    12.06.2019 18:46
    Mala je to kolicina. To se na dnevnom nivou zapali samo u NSu. Pitanje je koliko kilograma je proslo dok su se carinici bavili pilicarem.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija