Majka i dete poginuli u Beogradu

Dve osobe poginule su nakon što je požar oko 9 časova izbio u stanu u Ulici Ismeta Mujezinovića na Bežanijskoj kosi u Beogradu.
Kako RTS nezvanično saznaje, majka stara 36 godina, podmetnula je požar u svom stanu, a zatim sebi prerezala vene. Potom je sa trogodišnjom ćerkom skočila kroz prozor.
 
Prema nezvaničnim informacijama, komšije su prvo začule tup udarac, a kad su izašle na prozore videli su ženu na simsu kako viče. Ubeđivali su je da ne skače ali je ona skočila sa četvrtog sprata. 
 
Služba Hitne pomoći došla je na lice mesta ali je mogla samo da konstatuje smrt majke i deteta. Odvezli su oca devojčice koji je bio u stanju šoka, javlja reporter RTS-a.
 
Vatrogasci su ugasili požar.
 
Istraga će utvrditi uzroke tragedije. 
  • Lala

    17.06.2019 13:35
    Sramota
    I veliki štrumpf kaže sramota ga je kako lepo živimo. E pa treba da ga je stvarno sramota.
  • Krompjuter

    17.06.2019 13:34
    Nije trebalo da se desi
    Ali zašto, zašto detence od 3g? :(
    To malo biće jedva da je postalo svesno sebe, svaki novi dan za dete je radost i igra i ništa više. I sad, kraj, nema više. E jebem ti zivot! Pa ljudi, ovo je moglo i trebalo da se preduhitri. Ova mama je sigurno imala velike probleme čim je ovako nesto uradila. Zato, postujmo se, volimo, pomozimo jedni drugima, jer svakom znaci barem da vidi i oseti mrvicu tuđe empatije. Ko se oseti voljenim i vrednim taj se neće olako odluciti na ovako nesto!
    Mislim da svi delimo barem malo odgovornosti za ovakve tragedije.
  • Светозар Милетић

    17.06.2019 12:08
    Смрт је тренутна и безболна, туга остаје занавек. Смилуј се Боже онима који ће ту бол да носе на својим плећима

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija