Vozio u suprotnom smeru autoputem i zakucao se u autobus, petoro povređeno

Pet osoba povređeno je u sudaru automobila i autobusa Laste oko 10 časova na autoputu Beograd - Niš, neposredno pre naplatne rampe na ulazu u glavni grad.
Vozio u suprotnom smeru autoputem i zakucao se u autobus, petoro povređeno
Foto: Pixabay
Povređeno je četvoro putnika iz autobusa i vozač automobila.
 
Sudar na autoputu kod Begaljičkog brda izazvao je vozač "forda fokusa" austrijske registracije koji se kretao kolovozom u suprotnom smeru od smera saobraćaja na autoputu.
 
U vožnji kontra-smerom "ford" se zakucao u autobus "Laste", koji je saobraćao na liniji Mladenovac-Beograd. 
 
Na ovoj deonici saobraćaj se sada odvija u jednoj traci, dok su ostale zatvorene zbog uviđaja.
  • Opalim te golim

    20.06.2019 15:54
    Zemlja kretena. Nedavno pri povratku sa Najlona, na kruznom toku prema Rumenci, tip je sa Novog Naselja odmah skrenuo levo prema Rumencu. U suprotnom smeru, zabole ga za kruzni tok. Jos sam od kolege iz Rumenke cuo da to nije prvi put i da se to desava cesce.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija