VIDEO: Deo brda završio na putu na izlazu iz Prokuplja

Kao posledica nedavnog nevremena i nove kiše koja je pola sata padala u Prokuplju, deo brda na izlazu iz grada završio je na magistralnom putu Niš-Priština.
Najgore su, kako navodi portal Prokuplje na dlanu, prošli stanari u zgradi koja se nalazi na početku ulice Bate Stefanovića. Ona je nedavno asfaltirana, ali je zbog tih radova podignut nivo ulice za oko 20 centimetara, pa je dotadašnji kanal za atmosferske padavine potpuno zatvoren.
 
 
Navodi se da sada sve padavine niz ovu strmu ulicu direktno ulaze u zgradu i stanovi u prizemlju su već drugi put za mesec dana pod vodom. Stanovnici zahtevaju da se po hitnom postupku reši problem ili će, kako najavljuju, da tuže lokalnu samoupravu za štetu koja im je naneta i koja, boje se, neće biti jedina.
 
 
Portal navodi da voda, nakon asfaltiranja, ulazi i u podrume zgrada u Ulici vojvode Mišića.
 
  • ...

    26.06.2019 16:40
    E, zato ne treba glasati za one koji su glasni, nego za one koji su strucni.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.