Pojavio se lažni Fejsbuk profil Zorane Mihajlović

Kabinet potpredsednice Vlade Srbije i ministarke građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorane Mihajlović upozorio je da se na društvenoj mreži Fejsbuk pojavio novi lažni profil.
Pojavio se lažni Fejsbuk profil Zorane Mihajlović
Foto: 021.rs
Istaknuto je da Mihajlović, od stupanja na dužnost u Vladi Srbije, ima istu zvaničnu Fejsbuk stranicu na ćiriličnom pismu, na kojoj se nalaze zvanične informacije o njenom radu i njeni stavovi, kao i zvanični profil na Instagramu.
 
Potpredsednica Vlade nema svoj privatni profil ni na jednoj društvenoj mreži, uključujući i najpopularnije mreže Fejsbuk, Tviter i Instagram.
 
Do sada je bilo više prijava povodom lažnih profila na društvenim mrežama sa imenom i fotografijama potpredsednice Vlade Srbije, uz podnošenje prijava Posebnom tužilaštvu za organizovani kriminal, navedeno je u saopštenju.
  • Lala

    29.06.2019 14:35
    Au
    Au da nije i lična karta opet lažna!
  • Deks

    29.06.2019 11:30
    Zašto ima samo profil na ćiriličnom pismu? Trebalo bi i na latinici jer i to je naše pismo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija