Inicijativa protiv rijalitija prikupila 30.000 potpisa, podršku dalo i 3.000 Novosađana

Inicijativa za ograničeno emitovanje rijaliti programa na domaćim kanalima sakupila je više od 30.000 potpisa, saopštili su organizatori.
Inicijativa protiv rijalitija prikupila 30.000 potpisa, podršku dalo i 3.000 Novosađana
Foto: Pixabay
Kako se navodi na Fejsbuk stranici kampanje "U ime kulture", zasigurno je da imaju 30.000 obrađenih potpisa i još 20 do 30 odsto neobrađenih.
 
"Trebaće nam vremena za tačnu cifru. Imamo zvaničan predlog zakona za ograničenje rijalitija i uvođenje dečjeg kulturnog programa. Uspeli smo. Svi zajedno", objavljeno je na Fejsbuku.
 
 
Prema saznanjima 021.rs, podršku inicijativi dalo je nešto više od 3.000 Novosađana.
 
Pokretači inicijative, Udruženje "Srbija u pokretu" i Udruženje za zaštitu ustavnosti i zakonitosti, naveli su ranije da njihova ideja nije da se ukinu rijaliti programi, nego da se ograniči njihovo emitovanje, s obzirom na to da se prikazuju na domaćim kanalima i tokom dana. 
  • samo da pitam?

    02.07.2019 04:03
    @Shimmy
    Takvi "slobodarski" likovi i kreature, nažalost već odavno su se "skrili", pa eto i došli na vlas' sa manjin prekidima još pre tridesetak godina pa sad čak i pripovedaju na retkim slobodnim portalima u ovoj bestragiji, o demokratiji i slobodi. Šta misliš kakvi su tek oni fašisti kad su se tako kamuflirali da pričaju eto i o "slobodarskom" duhu????
    Ispod kog kamena su tek takvi se ispileli???
  • Buldozer

    01.07.2019 22:00
    @kimi
    Ako je tebi "elita" Ceca sa familijom, Karleusa, Brena i njene Grand pevaljke, prasece njuske iz Jagodine i Zitoradja, glupi fudbaleri, propagandno-potkupljivi novinari Pink-a, Happy-ja, Informera, Svinjskog Telegrafa,... onda si gadno izmanipulisan ili su ti mediji ovih 30 godina pojeli sve sive celije koje imas.
  • kimi

    01.07.2019 20:43
    @Nora

    A zasto moramo svi da gledamo samo "elite" gospodjice moralistkinjo Nora?
    Zar ih ne gledamo svaki J dan na TV, na netu, na sportskim terenima, itd itd? Zar vam toliko smeta kada neko ko nije "elita" ,jer za vas svako ko nije "elita" treba da bude nevidljiv kanda?..

    ps hvala 021 sto mi ne objavi komentar..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija