Svim srpskim zvaničnicima zabranjen ulaz na Kosovo

Kosovsko Ministarstvo spoljnih poslova donelo je odluku da nijednom zvaničniku Beograda ne dozvoli ulaz na teritoriju Kosova.
Svim srpskim zvaničnicima zabranjen ulaz na Kosovo
Foto: Pixabay
Kako piše prištinski dnevnik Koha ditore, savetnik ministra spoljnih poslova Kosova Jetljir Zuberaj je na Fejsbuku objavio da je odluka o zabrani ulaska doneta zbog "pretnji i napada na severu Kosova, kao i drugih problema".
 
"Zbog hibridnih pretnji koje Srbija čini prema Kosovu, stalne propagande i lažnih vesti o zemlji i našim gradjanima, kao i zbog nedavnih napora da izazove takozvanu humanitarnu krizu na severu Kosova preteći srpskom stanovništvu i prisiljavajući ih da zatvore preduzeća samo zbog nekih političkih ciljeva Beograda, Ministarstvo spoljnih poslova neće dozvoliti nijednom zvaničniku iz Beograda da poseti Kosovo i svi zahtevi će biti odbijeni sve dok se ovo ponašanje nastavi", naveo je Zuberaj.
  • Dzo

    04.07.2019 22:01
    Priprema terena za sever Kosova. A ova nasa sramota cuti. Preduzimaj nesto Vucko dok nije kasno.
  • Novosađanka

    04.07.2019 13:24
    Lol

    Kamo sreće da im mi i zabranimo ulaz na našu teritoriju, jelte. Sve je ovo dogovor Vođe i Tačija, uskoro sledi kraj ovog igrokaza za naivne.
    PS. El to Đurić ostaje bez posla? ;)
  • Hahah

    04.07.2019 12:39
    Hahahah
    Bas su se najedili ovi Srpski politicari!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija