Brnabić: Nisam članica SNS

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić odbacila je danas navode medija da je "u igri" za lidera Srpske napredne stranke (SNS), rekavši da je reč o spekulacijama.
Brnabić: Nisam članica SNS
Foto: 021.rs
Kako je kazala, u ovom trenutku nije članica SNS, zbog čega nema pravo "čak ni da odgovara na to pitanje ili da komentariše takve spekulacije".
 
I ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović danas je rekao da ne vidi boljeg predsednika stranke od Aleksandra Vučića, kao i da nije, niti će biti kandadidat za mesto predsednika SNS.
 
"Do decembra ćemo videti šta će biti, ali verujem da ne postoji bolji za to mesto od Aleksandra Vučića. To nije dobro samo za SNS, već i za Srbiju", rekao je Stefanović za televiziju Prva.
 
Podsetimo, današnje Novosti pišu da je troje kandidata u igri za naslednika Aleksandra Vučića na čelu SNS. List je naveo da trenutno kao najozbiljniji kandidati figuriraju premijerka Ana Brnabić, ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i gradonačelnik Novog Sada i potpredsednik stranke Miloš Vučević.
 
Vučić je juče ponovio da će iduće godine neko drugi preuzeti SNS, jer ne planira da se kandiduje na Izbornoj Skupštini stranke koja bi trebalo da se održi u decembru.
 
Podsetimo još da je pre nekoliko danas "Blic" pisao o tome da će u narednom periodu predsednica Vlade Ana Brnabić postati članica Srpske napredne stranke.
 
U izjavi za ovaj list, Brnabić je rekla da se nada da je naprednjaci prihvataju kao svoj deo, da voli i poštuje ovu stranku i da će o učlanjenju u narednim nedeljama razgovarati sa Aleksandrom Vučićem.
 
"SNS je stranka koja se nije plašila da se menja, da uči, daje ljudima šansu iako nisu njeni članovi, dok god to ima smisla za napredak Srbije. SNS je i mene podržao i dao mi poverenje kada mnogi drugi ne bi. Danas mogu da kažem da volim i poštujem ovu stranku i da se nadam da će me prihvatiti kao svoj deo", rekla je premijerka.
  • MilijanaLakić

    10.07.2019 08:39
    Ana je najbolja
    Premijerka je ne stranačka ličnost i to je njeno pravo, odlično obavlja svoj posao i to je najvažnije
  • Anabell

    09.07.2019 23:11
    Napredak
    Predsednica vlade ce odluciti da li ce biti clan SNS.Svakako neozbiljno je od novinara da je ispituju neke stvari koje nisu toliko vazne,pored toliko bitnijih tema.
  • @N

    09.07.2019 22:15
    Smislice oni 1000 vest samo da narod ne pogleda u novacanik i da skonta kako jadno zivi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Počinje popis belih roda u Srbiji

Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije saopštilo je danas da će od 22. aprila do 31. maja raditi prvi krug popisa belih roda u Srbiji, a u drugom krugu popisivaće rode od 17. juna do 15. jula.