Zorana Mihajlović od sutra do nedelje na istočnom kraku Koridora 10

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, zajedno sa državnim sekretarima, pomoćnicima i savetnicima u Ministarstvu, boraviće od srede do nedelje, 21. jula, na istočnom kraku Koridora 10.
Zorana Mihajlović od sutra do nedelje na istočnom kraku Koridora 10
Foto: 021.rs
Tokom boravka na istočnom kraku Koridora 10, Mihajlovićeva će sa saradnicima biti svakodnevno prisutna na gradilištu na poslednjoj deonici u izgradnji, Bancarevo-Crvena Reka, i imati sastanke u kampu u Beloj Palanci sa izvođačima radova i ostalim učesnicima u projektu, saopštilo je Ministarstvo.
 
Tokom posete istočnoj Srbiji, pored kontrole radova na Koridoru, Mihajlović će razgovarati i sa načelnicima okruga, sa lokalnim samoupravama iz Pirotskog i Topličkog okruga, sa predstavnicima Slobodne zone Pirot, i imati sastanke sa državnim i javnim preduzećima iz resora.
 
Predviđeni su, između ostalog, i sastanci i zajednički obilasci deonica istočnog kraka Koridora 10 sa regionalnom direktorkom Evropske investicione banke za Zapadni Balkan Dubravkom Negre, šefom Kancelarije Svetske banke u Srbiji Stivenom Ndegvom i ministrom transporta, informacionih tehnologija i komunikacija Bugarske Rosenom Željazkovim.
 
U saopštenju se navodi da će mediji imati priliku da u petak, prvi obiđu izgrađenu trasu autoputa dugu 22 kilometra od Proseka do Crvene Reke.
 
Mihajlovićeva će obići i radove na izgradnji stanova za pripadnike snaga bezbednosti u Vranju i proveriti funkcionisanje saobraćaja u letnjoj sezoni na deonicama Koridora 10 kroz Grdeličku klisuru, koje su u maju puštene u saobraćaj, kaže se u saopštenju.
  • ...

    16.07.2019 17:41
    Ruzicasti sator?
  • Miki

    16.07.2019 13:35
    Jel gospodja kampuje ili radni obilazak sa voznim parkom i restoranskom poslugom??

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija