Medicinska sestra suspendovana nakon dojave da se loše ponašala prema deci

Posle anonimne prijave da se neadekvatno ponašala prema deci, suspendovana je medicinska sestra Centra za zaštitu odojačadi dece i omladine Beograd Đ. A.
"Direktor Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine Zoran Milačić nakon anonimne prijave da se medicinska sestra neadekvatno ponašala prema deci, doneo je rešenje o privremenoj suspenziji do utvrđivanja činjenica i okončanja disciplinskog postupka", saopštilo je Ministarstvo za rad.
 
Dodaje se da je Milačić o ovom slučaju informisao ministra za rad Zorana Đorđevića, koji je poručio da "svi koji krše zakon treba da budu kažnjeni".
 
"Postupak će utvrditi da li ima odgovornosti. Lično sam naložio da svi koji rade suprotno pravilima i zakonu snose posledice i budu najstrože kažnjeni, što neće biti izuzetak ni u ovom slučaju", rekao je Đorđević.
 
Nije navedeno više detalja o ovom slučaju.
  • Sandra

    19.07.2019 14:04
    Sestra
    Vise me plasi sto neko tu istu decu snima i postavlja snimke po internetu.
  • ZABRINUTA GRADJANKA

    19.07.2019 10:15
    DECA
    Verovatno nisu svi videli snimak, koji kruzi internetom. Sestra nosi dete kao dzak, drzeci ga za jednu rucicu, u blizini lakta. Celo vreme telefonira, baca dete u krevetic, prilazi drugom krevetu, slika nekoliko puta drugo dete i onda pise poruku, od par recenica, rekla bih, po duzini pisanja. MENI JE TAJ DEO NAJSIMPTOMATICNIJI, JER SE PRIBOJAVAM DA JE DETE SLIKALA I PORUKU POSLALA NEKOME KO ZELI DA USVOJI DETE. TREBA DOOOOBRO ISPITATI KAKO JE SESTRA DOSLA U USTANOVU, tu je tek tri meseca, i sa kojim ciljem. Nije li mozda njen cilj da dodatno "zaradjuje" organizujuci, uz debelu proviziju, udomljavanje dece u bogate porodice???
  • Станко

    19.07.2019 07:27
    Жал
    Ко ће казнити лекаре који не знају који лек постоји на тржишту, па шетају пацијента од амбуланте до апотеке 2-3 пута док не погоде лек који је на тржишту. Тако исто шетају пацијенте од ДЗ до специјалиста и лабараторија из незнања о процедури здравства. Да не причам о погрешном лечењу и нестручности лекара. Они дају све од себе, а пацијент умре због прелома кости.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija