Stanovi za bezbednjake u Nišu i Vranju skoro gotovi

Pripadnici vojske i policije u Nišu, njih 68, najkasnije do jeseni će se useliti u svoje stanove, pišu Novosti.
Stanovi za bezbednjake u Nišu i Vranju skoro gotovi
Foto: Pixabay (Ilustracija)
Zgrade su gotove i čekaju se samo neke dozvole što će biti obezbeđeno u narednim nedeljama.
 
"Novosti" dalje pišu da će vranjanski bezbednjaci dočekati Novu godinu u novim stanovima. Grubi građevinski radovi već su završeni na četiri zgrade sa 198 stanova, pa je, kako se navodi, gotovo izvesno da će biti gotovi do kraja godine.
 
I u Kraljevu izgradnja prvih 200 stanova namenjenih bezbednjacima teče prema planu. To znači da bi dve od ukupno osam višespratnica trebalo da budu gotove u oktobru iduće godine, pišu Novosti.
 
Podsetimo, u sedam gradova širom Srbije gradiće se oko 8.000 stanova za zaposlene u snagama bezbednosti, najavila je nedavno ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović i dodala da će se u narednom periodu razmišljati o tome da se projekat proširi na druge grupe zaposlenih, kao što su profesori i lekari.
 
Stanovi će se graditi u Nišu, Vranju, Kraljevu, Kragujevcu, Novom Sadu, Beogradu i Sremskoj Mitrovici.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Vučić: Važno je da Vlada bude srpska

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je tokom obilaska radova na Nacionalnom stadionu u Surčinu sastav nove Vlade koju je predložio mandatar Miloš Vučević.

Pojačan saobraćaj ka izletištima

U Srbiji se danas, zbog prvomajskog uranka, očekuje povremeno pojačan saobraćaj na putevima koji vode ka lokalnim izletištima, banjama, jezerima i ostalim turističkim mestima.